Over ons
We willen graag de leden van DJEMBASA aan je voorstellen:


Raymond van Kesteren.

Raymond van Kesteren is de muzikaal leider van de groep. Hij speelt naast Djembe ook Douns en Balafon. Vanaf de oprichting van DJEMBASA in 2005 is hij bij de groep betrokken.Cees van Gageldonk.

Cees van Gageldonk is eveneens vanaf de oprichting lid van de groep. hij bespeelt Djembe en Douns. Daarnaast is hij ook de contactpersoon van DJEMBASA.


Cecilia Killestein.

Cecilia speelt sinds 2007 Djembe en Kenkeni bij DJEMBASA. Heerlijk om samen Afrikaanse ritmes te spelen!


Marianne van Dongen.

Marianne is sinds 2007 bij DJEMBASA om te dansen bij de muziek. Dankzij het volgen van djembe lessen bij Ponda ‘O Bryan is ze ook een enthousiaste speelster op Djembe en Douns geworden. Maar als ze de kans heeft om te dansen . . . . .


Lous Krechtig.

Lous krechtig  doet vanaf het begin mee in DJEMBASA. Zij speelt op de djembé en de Sanbang, soms is ze de voorzanger.


Esther Leijten.

Esther Leijten speelt sinds 2005 bij DJEMBASA. In het begin speelde zij alleen de djembe en later is zij ook douns gaan bespelen. Soms waagt ze zich ook aan een Afrikaans dansje.


Frank Smekens.

Ik ben lid van DJEMBASA geworden in het voorjaar van 2017 en speel Djembé, Douns en soms ook Krin. West Afrikaanse muziek maken doen we vooral samen, is opzwepend en is een belevenis op zich…..!


Toos van Poppel.

In 2018 ben ik bij deze groep gekomen. Muziek is mijn passie en ik speel dan ook met veel plezier op de Douns, de Djembe en ook wel Krin. Ik hoop hiermee, samen met de groep, mensen blij te kunnen maken.


Mieke Nuiten.

Ik ben sinds mei 2019 lid van DJEMBASA en ben gelijk goed in de groep opgenomen. Ik speel de Djembé en vind ook leuk om op de Douns te spelen, en hoop dit nog lang te mogen doen.